Home
Woord v.d. Pastoor
Priester Penne
Opname in de kerk
Dopen
Communie
Vormsel
Huwelijk
Jubilea
Uitvaart
Boete & verzoening
Ziek zijn
Maria
Links
Contactinformatie

Priester Penne

U bent bezoeker 402460 .

Nieuws > Mis Radio Maria dinsdag en vrijdag uit Galmaarden

Radio Maria Vlaanderen zendt iedere weekdag om 9 uur de Heilige Mis rechtstreeks uit. Onlangs heeft de priester-directeur van Radio Maria Vlaanderen mij gevraagd naar de mogelijkheden om vanaf 1 september de Missen van dinsdagmorgen en vrijdagmorgen rechtstreeks te mogen uitzenden vanuit Galmaarden. Na overleg met enkele mensen hebben we daar nu graag positief op geantwoord. Om praktische redenen (men heeft een telefoonaansluiting nodig en er wordt een mobiele studio gebruikt) zal de Mis van vrijdagmorgen om 9 uur in Tollembeek dus voortaan opgedragen worden in de Sint-Pauluskapel in Galmaarden.


U kunt Radio Maria Vlaanderen live via hier beluisteren: http://www.radiomaria.be/


In bijna heel Vlaanderen is Radio Maria Vlaanderen te beluisteren op FM op deze frequenties: http://www.radiomaria.be/frequenties.php


Op maandagavond 3 september zal een ploeg van Radio Maria Vlaanderen een aantal zaken komen klaarzetten voor de uitzending. In de eerste tijd zullen telkens vrijwilligers van het radiostation in Galmaarden aanwezig zijn om de uitzending te verzekeren. Bedoeling is dat er hier ter plekke op termijn vrijwilligers zullen gevonden worden die deze taak op zich willen nemen. Wie zich geroepen voelt, mag zich melden.


Voor vele zieken en bejaarden die niet meer naar de Mis kunnen gaan maar ook voor veel mensen in Vlaanderen waar in de eigen parochie geen Mis meer wordt opgedragen en voor veel gelovigen thuis en onderweg in de auto is de dagelijkse Mis op de radio een grote geestelijke rijkdom. Ik ben blij en gelukkig dat we vanuit de Sint-Pauluskapel in Galmaarden de luisteraars van Radio Maria hiermee een dienst kunnen bewijzen.


Iedereen is natuurlijk van harte welkom in de Missen in de Sint-Pauluskapel in Galmaarden op dinsdagmorgen en vrijdagmorgen om 9 uur.


Pastoor A. Penne.