Home
Woord v.d. Pastoor
Priester Penne
Opname in de kerk
Dopen
Communie
Vormsel
Huwelijk
Jubilea
Uitvaart
Boete & verzoening
Ziek zijn
Maria
Links
Contactinformatie

Priester Penne

U bent bezoeker 106013.

Nieuws > Parochienieuws Galmaarden

LITURGISCHE VIERINGEN


 


Zaterdag 28 februari


14.00 u. Doopsel van Finn De Slachmeulder


17.30 u. Namis van Willy Limbourg


Eerste Jgt. Louis Nolst


Jgt. Simonne Deboeck


Jgt. Leon Demol en echtgenote Julia Faucq


Jgt. Marguerite Deleroux en echtgenoot Joseph Criquielion


Jgt. Maurice Bergmans en echtgenote Palmyre Deteye


Jgt. Gaston Claus


Jgt. Frans Dasseleer, Paul Deneyer en Louise Lequeux


Voor overleden parochianen (PJH)


 


Dinsdag 3 maart


9.00 u. Mis voor overledenen


20.00 u. Aanbidding


 


Vrijdag 6 maart


9.00 u. Mis voor Clementine Noynaert


 


Zaterdag 7 maart


17.30 u. Eerste Jgt. Jules Deblander


Jgt. E.H. Jozef Panny


Jgt. Jeanne Merckaert


Jgt. Germaine Timmermans


Jgt. Jan-Baptist Dauwe en overleden ouders


 


Zondag 8 maart


14.00 u. Doop van Milan Geldhof


 


Dinsdag 10 maart


9.00 u. Voor pastoor Karel Bruggeman


20.00 u. Aanbidding


 


Vrijdag 13 maart


9.00 u. Mis voor overledenen


 


Zaterdag 14 maart


17.30 u. Eerste Jgt. Georges Buydens


Voor overleden parochianen (PJH)


 


Dinsdag 17 maart


9.00 u. Mis voor overledenen


20.00 u. Aanbidding


 


PAROCHIENIEUWS


 


BIJ ONS GEDOOPT


Op zondag 8 februari werd in onze Sint-Pauluskapel door Pastoor Penne gedoopt: Hanne Schoukens dochter van Wim Schoukens en Tamara De Ville, Heirbaan 13. Peter en meter zijn Dirk De Ville en Andrea Cosijns. Gods Zegen voor dit gezin.


Op zondag 8 februari 2015 werd in onze Sint-Pauluskapel een tweeling gedoopt: Mitko en Massimo Souffriau zonen van Nico Souffriau en Katrien Seeuws, Hazendries 23. Peter en meter van Mitko zijn Bert Souffriau en Karine Steenhoudt; peter en meter van Massimo zijn Jurgen Seeuws en Elien Monsaert. Gods Zegen voor dit gezin


Op donderdag 12 februari 2015 werd in onze Sint-Pauluskapel door Pastoor Penne gedoopt: Milan Roeland zoon van Geoffrey Roeland en Leen Dammekens. Peter en meter zijn Geert Dammekens en Els Vekeman. Gods Zegen voor dit gezin.


 


PASSIECONCERT IN SINT-PAULUSKAPEL


Op maandag 23 maart 2015 om 20.00 u. brengt La Chapelle Sauvage in de Sint-Pauluskapel een intiem passieconcert. Op het programma staan enkele hoogtepunten uit het passierepertoire waaronder de Leçons de Ténèbres van Couperin evenals de moeder aller Stabat Maters, die van Alessandro Scarlatti. Hiervoor kunnen zij rekenen op de medewerking van twee internationaal gerespecteerde vocalisten; onze landgenote sopraan Jolien De Gendt (o.a. bekend van de Operastudio Vlaanderen, het Vlaams Radiokoor en door haar schitterende vertolking met het World Youth Choir tijdens de uitreiking van de Nobelprijs voor de Vrede te Oslo in 2011) en de Amerikaanse contratenor Stephen George Yeseta. Deze laatste geldt sinds zijn studies aan de Northern Illinois University (N.I.U.) met specialisaties in Gregoriaanse, Middeleeuwse, Renaissance, en vroege Barokmuziek, als één van Amerika's meest belovende rijzende sterren aan het muzikaal firmament. Meer dan voldoende ingrediënten dus voor een gevoelig en intens passieconcert.


Tickets €15 bij de kapelmeesteres Elza 054 58 91 44, of storting op La Chapelle Sauvage BE05 8900 1497 1575 met vermelding "Sint-Paulus".


 


OMMEGANG HEILIG KRUIS


Wie wil dat er gebeden wordt voor zijn intenties tijdens de Ommegang van het Heilig Kruis op woensdag 1 april kan deze bezorgen via de brievenbus van de Kammeersweg 20 of via mail aan: ommegang.galmaarden@gmail.com ten laatste voor 25 maart.


 


BEDEVAART


Bedevaart naar Sint-Jozef te Leuven en naar Onze Lieve Vrouw van Scherpenheuvel op woensdag 25 maart met vertrek op het Marktplein te Galmaarden om 8.45 u. De prijs beloopt € 15,50 en inschrijven kan bij Lucienne Heylebosch, Stationsstraat 127 te 1570 Galmaarden. Tel. 054 58 96 75. Iedereen is welkom!


 


OKRA


Ledenvergadering met koffietafel gaat door op dinsdag 17 maart om 14.00 u. in het parochielokaal. Allen welkom.